Jak je rodzina modelki Chrissy Teigen? „Ostra kuchnia Pepper” w Food Network!
W lipcową podróż po smakach świata zabiorą widzów Food Network wyjątkowi prowadzący i ich goście. Mama Chrissy Teigen, Pepper Teigen, w odcinku specjalnym podzieli się recepturą na swoje ulubione tajsko-amerykańskie posiłki, od których wprost trudno się oderwać. Michel Moran zaprosi do wspólnego gotowania gości ze świata sztuki, muzyki i telewizji, a Morgan pokaże jak przyrządzać zdrowe, ale smaczne, posiłki. Zapraszamy!
„Ostra kuchnia Pepper” 16 lipca, sobota, godz. 14:35
Autorka książki kucharskiej Pepper Teigen rozszerza swoją politykę otwartych drzwi i dzieli się z widzami prawdziwymi tajskimi przepisami. Z pomocą swoich córek Tiny i Chrissy, Pepper przyrządza sprawdzone dania idealne dla całej rodziny. W programie pojawiają się przepisy na świeżą sałatkę kukurydzianą z bekonem, karmelizowane zawijasy z krewetkami czy smażonego kurczaka. Wnuki Pepper dołączają do zabawy, aby pomóc w przygotowaniu ananasowego deseru. Z kolei jej zięć, muzyk John Legend, podgląda co się dzieje w kuchni. Przekonajcie się sami czym jest gotowanie w stylu rodziny Teigen. Zapewniamy – będzie pikantnie!
„Kolekcja smaków” od 2 lipca, godz. 15:45
Michel Moran, charyzmatyczny mistrz sztuki kulinarnej z Andaluzji zaprosi do wspólnego gotowania znane osobowości ze świata sztuki, muzyki i telewizji. W tym sezonie Michel, razem ze swoimi gośćmi, przygotuje egzotyczne dania kuchni azjatyckiej, ale też polską klasykę w nowym wydaniu. Pojawi się też coś dla fanów kuchni wegetariańskiej oraz wegańskiej. Widzowie będą mogli się przekonać, jak radzi sobie w kuchni Rafał Cieszyński, Joanna Przetakiewicz, Filip Chajzer, Reni Jusis, Ewa Kasprzyk, Natalia Przybysz, Ewa Gawryluk i Misiek Koterski. Michel uważa, że nie ma nic piękniejszego niż gotowanie dla kogoś... teraz zobaczymy, jak wygląda wspólne gotowanie z mistrzem Michelem. Kuchnia to najlepsze miejsce do rozmowy, zwierzeń i poznania się bliżej... I taki będzie drugi sezon programu Kolekcja smaków: pełen wspomnień, humoru, zaskakujących wyznań, śpiewu i pysznych patentów Szefa Kuchni.
„Zdrowa kuchnia Morgan” od 23 lipca, godz. 14:05
W każdym odcinku prowadząca prezentuje dania stricte wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej kreacje są zdrowe, ale smaczne i oczywiście bazują na naturalnych produktach. Morgan pokazuje nam składniki dostępne dla każdego , przepisy , które chcą przekazać miłość do ziemi i gwarantujące dobre samopoczucie, bez poświęcania smaku potraw, różnorodności i innowacyjności.